Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Remsit
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curatare laptop Timisoara
80 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pastrati laptopul in stare buna de sanatate cu serviciul nostru de curatare a laptopului. Oferim un serviciu rapid, aceeasi / a doua zi pentru toate marcile si modelele.

Este bine ca computerul sa fie tare sub sarcina. Daca jucati jocuri sau vizionati videoclipuri de inalta rezolutie, este normal ca computerul sau computerul dintr-un computer sa fie mai tare.

Dar daca acest lucru a inceput sa se intample doar recent - acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Daca computerul tau era mult mai linistit si devine din ce in ce mai tare in fiecare zi - trebuie sa repari asta cat de repede poti.

PRET FIX DE CURATARE 80 LEI

Pretuim serviciul nostru de curatare a PC-urilor desktop pentru lucrarile pe care le facem. Inginerul nostru va veni sa va curate laptopul in Timisoara in aceeasi zi sau a doua zi. Nu exista nicio taxa suplimentara de apelare - platiti doar o taxa fixa ​​de curatare de 80 DE LEI. Vom veni si vom curata sistemul de racire de orice praf chiar acasa sau la birou.

De obicei, curatarea sistemului de racire va dura aproximativ 1 ora. In unele cazuri, este nevoie de ceva mai mult timp, deoarece unele laptopuri de birou pentru jocuri sunt dificil de dezasamblat si curatat ventilatoarele in mod corespunzator.

INLOCUIRE A PASETEI TERMICE GPU CPU

Pasta termica transfera caldura de la procesor la termopan si ventilator. Cu timpul si utilizarea grea, pasta termica a PC-ului care ajuta la racirea computerului se usuca. Este periculos sa supraincalziti computerul de desktop, deoarece poate provoca unele daune grave placii de baza si procesorului si poate deveni ireparabil.

Serviciul de inlocuire a pasta termoconductoare este inclus in serviciul nostru de curatare a PC-urilor desktop.
Din Gura in Gura